Raamsticker Ozosnel
Raamsticker Ozosnel Foto: Collectie Polderhuis

Ozosnel kleuren en speuren bij het Polderhuis

WESTKAPELLE - Bij het Polderhuis in Westkapelle is er een gratis Ozosnel kleurplaat af te halen voor kinderen of te downloaden via www.polderhuiswestkapelle.nl onder het kopje ‘Activiteiten’.


Als aanvulling is er Ozosnel raamsticker te koop in de kleur blauw, geel, groen of rood. Plak deze op je raam aan de straatkant. Bestel ze snel via info@polderhuiswestkapelle.nl of 0118570700 (opsturen kan ook, één raamsticker inclusief porto). Na het inkleuren van de kleurplaat kunnen kinderen deze af geven of in de brievenbus doen bij het Polderhuis. Ook kunnen ze op zoek gaan Ozosnel die op de ramen zit geplakt, het initiatief loopt tot t/m dinsdag 6 december 2021.
De raamstickers zijn verspreid in verschillende plaatsen op Walcheren. Voor een actueel aanbod van de plaatsnamen en straten meld je dan aan bij de facebookpagina ‘Ozosnel kleuren en speuren Walcheren (Zeeland)’. Hoeveel paarden van Sinterklaas kun jij vinden?! ‘Ozosnel kleuren en speuren’ is het vervolg van de twee eerdere acties met raamstickers die het afgelopen jaar werden georganiseerd. Een mooi alternatief voor kinderen nu er minder activiteiten zijn door de coronamaatregelen.

Van elke verkochte Ozosnel raamsticker wordt er € 1,00 geschonken aan Stichting KinderDiabetes. Steeds meer kinderen krijgen de diagnose diabetes type 1. De impact die deze ziekte heeft op het leven van het kind en het gezin is groot. Het uitgangspunt van Stichting KinderDiabetes is ‘diabetes type 1 heb je #nietalleen'. Zij ondersteunt gezinnen die vragen hebben over de ziekte doordat zij ervaringsdeskundigen zijn.
Wil je meer weten kijk op:
www.stichtingkinderdiabetes.nl[n]