Team FreshBin.
Team FreshBin. Foto: AV dienst - HZ

Zeeuwse studenten starten hun eigen onderneming

VLISSINGEN - Zeven studenten van HZ University of Applied Sciences in Vlissingen zijn sinds oktober  een nieuw bedrijf gestart, genaamd: FreshBin. Dit bedrijf zet zich actief in tegen stank en ongedierte in en rondom rolcontainers.


De studenten hebben in de beginfase onderzoek gedaan naar problemen die in het dagelijks leven voorkomen. Hieruit bleek dat veel huishoudens regelmatig ongedierte en stank ervaren in en rondom hun rolcontainer. FreshBin heeft daarvoor de oplossing bedacht: de FreshHolder en het FreshBlock.
De FreshHolder is een houder gemaakt van roestvrijstaal die over de rand van de rolcontainer bevestigd wordt. De houder wordt geproduceerd bij Hanse Staalbouw. In de houder komt het FreshBlock te zitten, dit is een geurblok met lavendelgeur om ongedierte en stank op afstand te houden.

Ondanks dat het team elkaar nog maar drie maanden kent, hebben ze al veel tijd doorgebracht en zijn er grote plannen ontstaan. Zo willen ze het product in zoveel mogelijk woonwijken en dorpen in verschillende gemeentes introduceren.

Herkent u dit probleem ook? Neem dan een kijkje op: www.FreshBin.nl.[n]

Productfoto FreshBin