Trainster Femke Posthuma deelt gelukspoppetjes uit.
Trainster Femke Posthuma deelt gelukspoppetjes uit. Foto: Huite Posthuma

Re-Creation verrast leden met Drive Through

OSSENDRECHT - Zoals voor vrijwel elke vereniging geldt ook voor Show- en Twirlvereniging Re-Creation uit Ossendrecht dat de trainingen noodgedwongen stil liggen. Toch wilden het bestuur en de trainers juist nu iets voor de leden organiseren. Niet alleen om elkaar weer even te kunnen zien, maar zeker ook om elkaar een hart onder de riem te steken. Zo kwam het idee van een ‘Drive Through’ tot stand.


Op zaterdag 30 januari was het dan zover. De betreffende straat in Ossendrecht werd uitbundig versierd met slingers en ballonnen. Het was een ontzettend koude dag mét sneeuw, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. De trainers stonden, uiteraard met mondkapje, ruim uit elkaar langs de kant van de weg te wachten op de leden. Onderweg ontvingen de leden zo een oorkonde voor het meedoen aan de Online Competitie van de KNMO in december, een bloem, een snoepzak en een gelukspoppetje. Een klein gebaar van de vereniging richting de leden, om elkaar een oppepper te geven in deze gekke tijd.

Verder ontving lid Valentina Grande de Sousa ook nog een extra presentje. Zij had namelijk, met nog een aantal andere leden, meegedaan met de Vakantie/Lockdown Challenge die georganiseerd werd door Re-Creation. De leden die hieraan mee deden ontvingen tijdens de kerstvakantie en de twee weken daarna verschillende opdrachten waarmee ze punten konden verdienen. Valentina had aan het einde van de Challenge de meeste punten en won een prachtige trainingstop.

De ouders en de leden konden deze actie van hun vereniging erg waarderen. Bij sommigen leverde het zelfs een brok in de keel op. Het was fijn iedereen weer in het echt te kunnen zien, maar de vereniging hoopt natuurlijk dat ze snel weer hun trainingen mogen opstarten.[n]

Trainster Femke Posthuma deelt gelukspoppetjes uit.