Carnavalsprogramma van
C.S. De Sanegeit

HUIJBERGEN - Programma voor carnaval 2021 van C.S. De Sanegeit.


Zondag 7 februari: Prins Inhalen. Er zal een filmpje worden verspreid via facebook met betrekking tot de overdracht van de sleutel van 't Sanegat.


13-16 februari
Zaterdag 13 februari: Insigneverkoop. Net als andere jaren verkopen wij ons insigne en dit jaar ook een speciaal rolmaatje om de 1.5m te handhaven. Over de invulling van de verkoop wordt nog nagedacht.
Maandag 15 februari: Prijsuitreiking Kleurwedstrijd. Kinderen uit het dorp kunnen gedurende de carnavalsperiode deelnemen aan een kleurwedstrijd. Deze kan door de Huijbergse kinderen worden opgevraagd via info@desanegeit.nl en vervolgens worden ingeleverd voor jurering.
Dinsdag 16 februari: Prijsuitreiking Huijbergs Kampioenschap Gevel Versieren.
Mensen kunnen in aanloop naar de carnaval hun gevel/tuin versieren, waarop er op deze dinsdag aan de top-3 een prijs wordt uitgereikt.

Doeboekje en zieken
Verder krijgen de kinderen van de Huijbergse basisschool Ste Marie een doeboekje waarmee ze thuis aan de slag kunnen gaan in de weken richting carnaval.
De Huijbegse zieken krijgen net als andere jaren een presentje uitgereikt.


Meer informatie
Vanwege het coronavirus zullen wij meer dan ooit communiceren via onze digitale kanalen, dus onze Facebook- en Instagrampagina moeten zeker in de gaten gehouden worden.[n]