De Zilvermeeuw zwemt weer
De Zilvermeeuw zwemt weer Foto: Margon den Ouden

ZV de Zilvermeeuw blijft in beweging

WOENSDRECHT - Zaterdag 24 april opende zwembad de Melanen in Halsteren haar deuren voor zwemles, banenzwemmers en verenigingen. Het mooie buitencomplex, waaronder een 6-baans wedstrijdbad, was al snel volgeboekt.


Zwemvereniging de Zilvermeeuw kon nog net een uurtje bemachtigen. Niet ideaal op zaterdag laat in de middag, maar leuk om te proberen in een buitenbad van 21 graden. In Hoogerheide is deze mogelijkheid er helaas niet meer, hier is de laatste weken vaak over gesproken. Dankzij het zonnetje en toch zo'n 15 graden buitentemperatuur was het aangenaam om weer eens te kunnen zwemmen. Zo'n 25-tal kinderen en volwassenen waagden zich aan het frisse water. En ze waren erg blij dat het weer kon. Het merendeel zwom een heel uur vol, enkele kinderen kregen het na een klein half uurtje toch te koud en zochten de warmte op.
Met in het achterhoofd dat medio mei heel misschien weer binnengezwommen kan worden, is dit voorlopig voor de grootste zwemfans toch alvast iets. Komende zaterdag op herhaling voor de liefhebbers. Info: zwem@zvdezilvermeeuw.nl; www.zvdezilvermeeuw.nl momenteel niet actueel![n]