De vlaaienslag van Scouting Ossendrecht

OSSENDRECHT - Zaterdagochtend 8 mei komen de jeugdleden van Scouting Ossendrecht weer bij u aan de deur om uw vlaaien-bestelling op te nemen. Uiteraard doen we dat nog steeds volgens de Corona-maatregelen en daarom willen u vragen om zo veel mogelijk vooraf het bestelformulier in te vullen.

Het bestelformulier is te vinden in 't Loopke van April en op onze website. De échte Limburgse vlaaien kosten 8 euro per stuk en komen wij één dag voor Vaderdag bij u thuis (in Ossendrecht) afgeven, dit is dan op zaterdag 19 juni. Heeft u ons gemist, dan kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven: 06-31785933.


Ander dorp van de gemeente

Woont u in één van de andere dorpen uit de gemeente Woensdrecht dan is bestellen ook mogelijk, u kunt dan de bestelling aan het einde van de middag zélf ophalen bij ons Scoutinggebouw aan de Breestraat 16 in Ossendrecht.

Op onze website https://scoutingossendrecht.nl/2021/04/13/vlaaienslag/ kunt u het bestelformulier downloaden.


Groei

Afgelopen seizoen zijn we kunnen groeien van 2 naar 4 speltakken, dus kunnen we het geld van de vlaaienslag heel goed kunnen gebruiken voor onze zomerkampen.


Informatie

Wil je een keertje vrijblijvend komen kijken, zowel kinderen als vrijwilligers die interesse hebben als leiding of om hulp te bieden: via secretariaat.sco@gmail.com kun je meer informatie vragen en een afspraak maken.

Hartelijk dank voor uw steun![n]