Werk is begonnen aan drie Jeu de Boules banen

WOENSDRECHT - Actief en gezond in het natuurrijke centrum van Woensdrecht. Het werk is begonnen aan drie professionele wedstrijd Jeu de Boules banen!


Voor wie lichaam en geest eens wat 'losjes' wil houden, is hier de gelegenheid voor achter ’t Blickvelt. Daar gaan we van momenteel één naar binnenkort drie Jeu de Boules banen.

KBO Hoogerheide/Woensdrecht werkt mee en spoort leden aan om deze (gratis) buiten activiteit serieus te nemen.


Jeu de Boules banen in de natuur

De banen zijn modern van opzet. Compleet met bankjes, looppaden en schuilhut. De fruitbomen (Malus Balerina) geven een heerlijke en frisse entourage. Daarnaast ligt het geheel tegen de Blickvelt hoogstam boomgaard. Ruimte voor 'frisse' natuurrijke gezelligheid aldus!

Het spel: Zoals men in Frankrijk Jeu de Boules speelt op campings, straatjes, grasvelden en pleinen, zijn ook hier de regels eenvoudig. Juist dat siert deze activiteit. Deze sport is simpel te beoefenen. We houden competitiespel in het vooruitzicht.


Sociaal

Iedereen uit Woensdrecht, Hoogerheide en weide omgeving is welkom! Bijvoorbeeld ook bewoners van 't Blickvelt en van verzorgingstehuizen. De inkom is gratis en tevens rollator en rolstoel toegankelijk. Er kan gebruik worden gemaakt van Dorpspunt café-restaurant 't Blickvelt voor een versnapering. We spelen standaard op maandagen en woensdagen van 14:00u-16:00u. Kom gerust mee doen en/of neem contact op bij vragen: 0164-620283 (J. Vermue).[n]