Burgemeester Adriaansen en wethouder Van der Beek overhandigen de asperges aan de huisartsen in Ossendrecht.
Burgemeester Adriaansen en wethouder Van der Beek overhandigen de asperges aan de huisartsen in Ossendrecht. Foto: gemeente Woensdrecht

Gemeente bedankt huisartsen met asperges

WOENSDRECHT - De huisartsen in de gemeente Woensdrecht zijn vandaag in het zonnetje gezet door de gemeente. Uit handen van burgemeester Steven Adriaansen en wethouder Lars van der Beek ontvingen de artsen een maaltje asperges als dank voor hun inzet tijdens de coronacrisis.

De huisartsen zijn juist op woensdag getrakteerd omdat het toen internationale huisartsendag was. De gemeente Woensdrecht roemt de onuitputtelijke inzet van de artsen tijdens de coronapandemie naast hun reguliere taken.


Goud voor onze samenleving

Bij de asperges ontvingen de huisartsen ook nog een kaart met daarop de tekst: ‘Bedankt dat jullie er zijn en dat jullie goed voor ons zorgen. Jullie moed en inspanning zijn niet te beschrijven. Als huisartsenpraktijk lever je elke dag een topprestatie. Dat bewonderen we zeer. Jullie zijn een geweldig voorbeeld, een voorbeeld voor ons allemaal. Goud voor onze samenleving!

Vandaar dit andere goud van de Brabantse Wal’.[n]