Tv Mattemburgh bestaat 50 jaar en zoekt oud-leden

HOOGERHEIDE - Op zaterdag 17 juli houdt TV Mattemburgh te Hoogerheide in het kader van het 50-jarig bestaan een reünie om nog eens na te praten over en terug te kijken op de vele tennis uurtjes, toernooien en clubkampioenschappen.


Iedereen die (jeugd-) lid is geweest, tennisles heeft gegeven en nu nog lid is, is van harte welkom. Omdat van veel oud-leden de contactgegevens ontbreken proberen wij hen via u en de diverse media te bereiken, dus kent u nog andere oud-leden, dan deze uitnodiging graag doorsturen.


BBQ

Bent u ooit lid geweest van TV Mattemburgh dan bent u, alleen of samen met uw partner, van harte welkom op het sportpark te Hoogerheide vanaf 13.00 uur. Deze middag wordt er een toernooi gespeeld waarbij het de bedoeling is dat een oud-lid samen met een huidig lid gezellig een paar wedstrijdjes speelt. Dus nodig iemand uit en geef u op, individueel opgeven kan uiteraard ook! Wilt u niet tennissen, maar alleen een hapje/drankje doen en weer eens gezellig bijkletsen, ook dan bent u uiteraard van harte welkom. U ontvangt een welkomstcocktail en een consumptiebon en we sluiten af met een BBQ.


Een hapje, drankje en een BBQ


Opgeven

U kunt zich opgeven via jubileum50@kpnmail.nl dit kan t/m 12 juli. Graag uw gegevens vermelden en of er door u getennist wordt en evt. met wie, en of u aan de BBQ wil deelnemen of dat u alleen een hapje/drankje komt doen. Deze middag worden er oude foto’s getoond en is er een expositie over de historie van de vereniging.


Foto's

Heeft u nog oude foto's of documenten en dergelijke die we mogen gebruiken meldt dit dan ook via jubileum50@kpnmail.nl dan nemen we contact met u op. Voor verdere informatie over het ontstaan van onze vereniging en alle overige zaken verwijzen wij u graag naar onze website www.tvmattemburgh.nl[n]