Alternatieve avondvierdaagse Ossendrecht

OSSENDRECHT - Een echte buitenactiviteit die lekker zomers aanvoelt en die al jaren georganiseerd wordt, is de Ossendrechtse avondwandelvierdaagse. En de editie van 2021 gaat door!


Weliswaar met een aantal aanpassingen, want er mag helaas nog niet in grote groepen gewandeld worden. En ook zullen de wandelaars nog niet feestelijk ingehaald kunnen worden, maar er kan gelukkig wél zelf plezier gemaakt worden. Na de ‘Snuffelspeurtocht’ van 2020 is er namelijk een nieuw alternatief opgezet, waarbij er weer wat kilometers gewandeld kunnen worden in de mooie omgeving van Ossendrecht.


Routes

Stichting Avondvierdaagse Ossendrecht heeft routes uitgezet voor zowel de 5 als de 10 kilometer, die op eigen gelegenheid gewandeld kunnen worden. Wandel weer mee door polders, bos, dorp en heide en ga op pad wanneer het mooi weer is. Want dit keer hoef je geen 4 dagen achter elkaar te wandelen, maar krijg je ruim twee weken de tijd. En wel van 26 juni tot en met 11 juli.


Hoe kan je meedoen?
Er hoeft niet ingeschreven te worden, maar er zijn goodiebags verkrijgbaar. Deze goodiebags zijn gevuld met de routebeschrijvingen, wat versnaperingen, enkele gadgets en natuurlijk de enige echte avondvierdaagse-medaille. De goodiebags zijn tegen geringe betaling af te halen bij Café Harmoniezaal te Ossendrecht vanaf zaterdag 26 juni tot zolang er gewandeld kan worden. Er is maar een beperkt aantal goodiebags, dus op = op. Dus haal de wandelschoenen uit de kast en beweeg ook dit jaar lekker mee.[n]