Een van de jongste zwemmertjes in actie.
Een van de jongste zwemmertjes in actie. Foto: M den Ouden

Eindelijk weer een wedstrijd voor de Zilvermeeuw

WOENSDRECHT - Al een aantal weken weten de meeste Zilvermeeuwzwemmers de weg terug naar het zwembad weer te vinden. Gezellig en gezond. Gewoon wat baantjes zwemmen, conditie opschroeven en ook de wedstrijdtraining is weer volop aan de gang.


Helaas is het afgelopen wedstrijdseizoen weer niets geworden. Geen competities, geen limietwedstrijden en kampioenschappen. Zelfs wederom geen clubkampioenschap.
Reden genoeg om, nu het weer mag toch iets te gaan organiseren, al is het dan alleen nog maar voor eigen leden.
Zo vond op zaterdag 26 juni in Laco Hoogeheide een klein clubfeestje plaats in de vorm van een gezellige wedstrijd. Gewoon met zijn allen wat leuke afstanden zwemmen en kijken hoe het met de tijden staat.
Ook wat jonge nieuwe Zilvermeeuwtjes deden gezellig mee.
Het werd een korte, maar gezellige wedstrijd met erg mooie resultaten. Zo werden er 9 nieuwe tijden, 37 persoonlijke records en 2 clubrecords weggezet.
Het laatste half uurtje was gereserveerd om nog wat te spelen en was er voor iedereen nog een leuk aandenken in plaats van een 'gewone' medaille. Het waren deze middag allemaal winnaars!
Er wordt nog een paar weken doorgezwommen en geen volledige vakantiestop gehouden. De seizoen opening zal ook eerder zijn als voordien gepland. We hopen erop dat het aankomend seizoen eindelijk weer wat 'normaal' gaat worden.

De nieuwe website van de Zilvermeeuw is in ontwikkeling. De oude www.zvdezilvermeeuw is nog online, maar niet actueel.
Info via zwem@zvdezilvermeeuw.nl[n]