Eén van de zomerclinicdocenten, Ryan Disco, aan de bal
Eén van de zomerclinicdocenten, Ryan Disco, aan de bal Foto: Jeroen Mol

Gemeente Woensdrecht steunt Lacrosse-project

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Deze zomer worden op de eerste drie zondagen van de zomervakantie gratis teamsportlessen LACROSSE aangeboden in alle dorpskernen van de gemeente Woensdrecht. Dit gebeurt in samenwerking met de gemeente Woensdrecht, Brede Welzijnsinstelling (BWI) en lokaal team Ogers Lacrosse uit Bergen op Zoom.

Zo geven de sportdocenten van de BWI deze maand Lacrosse in de gymlessen en brengen het initiatief zo onder de aandacht van de basisschoolleerlingen. De jeugd (9 t/m 16 jaar) kan nader kennismaken met de sport.

Om bewegen op een laagdrempelige manier aan te bieden, is gekozen om dit aan te bieden op of nabij de voetbalvelden van de vijf dorpskernen van de gemeente Woensdrecht. Lekker in de buurt dus. Op zondag 25 juli, 1 en 8 augustus, bij de voetbalvelden van de vijf dorpskernen: 10.00u Woensdrecht; speeltuin Fortuinstraat; 11.30u Hoogerheide, bij METO; 13.00u Ossendrecht, bij ODIO; 14.30u Huijbergen, bij VIVOO; 16.00u Putte bij De Grenswachters. Je kunt ook de andere dorpen bezoeken, mocht de tijd je niet uitkomen wanneer ze jouw dorp aandoen.