foto behorend bij Theaterproduct.
foto behorend bij Theaterproduct. Foto: Karin Jonker

Voorstelling 'Je kunt me gerust een geheim vertellen'

WOENSDRECHT - Een moeder raakt haar kompas kwijt. Haar kind gaat op zoek naar de gebruiksaanwijzing. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en soms ook in de wanhoop. Ergens in een tijdmachine vinden ze elkaar en komen ze dichter bij elkaar dan ooit.


Je kunt me gerust een geheim vertellen (morgen ben ik het toch weer vergeten) is een hoopvolle theatervoorstelling; geschreven door regisseur Madeleine Matzer en gespeeld door Juul Vrijdag. In samenwerking met de gemeente Woensdrecht en Matzer theaterproducties is BWI in de gelegenheid om dezevoorstelling naar Hoogerheide te halen. De theatervoorstelling is dinsdag 19 oktober (om 14.00u en 19.30u) te zien in Het Kloosterhof (Huijbergseweg 3b te Hoogerheide). Na de voorstelling zal er een nagesprek plaatsvinden. ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is interessant voor iedereen die iemand in zijn omgeving kent met dementie, mantelzorgers, professionals en studenten.

Aanmelden via tel. 0164-672049 of https://www.bwiwoensdrecht.nl/evenementen. Voor informatie of vragen kun je terecht bij tel. 0164-672049 (Lenny Winkel of Tessa Prop).[n]