Johan 't Hooft, Hotak 1.
Johan 't Hooft, Hotak 1. Foto: Patrick van Loon

Nipte zege voor Hotak 4 op ODT 4 uit Roosendaal

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - In de 5e Klasse B behaalde Hotak 4 een 4-6 overwinning op ODT 7 uit Roosendaal . Door deze overwinning staan ze 3e in de poule met zeker nog vooruitzichten om te klimmen in de stand. Cees Overbeeke won 1 partij, maar met een beetje meer geluk waren het er 3 geworden. Hij verloor immers 2 partijen na een 5-setter. Cees de Leeuw en Linley Steenbak tekende ieder voor 2 zeges en ook het dubbel werd winnend afgesloten.

Hotak 1 moest het opnemen tegen koploper Arnemuiden 1. Ondanks goed weerwerk van de Hoogerheidenaren waren de Zeeuwen net iets te sterk, 6-4 verlies . Bob van Geffen won 2 maal. Johan ’t Hooft en Peter van Oevelen waren beide 1 maal succesvol. Het 1e team staat hierdoor 5e in de Hoofdklasse A.

In de 1e Klasse A leed Hotak 2 een ruime nederlaag tegen The Back Hands 2 uit Sint Willebrord., 8-2 . Jason Broos won 2 maal.

Voor Hotak 3  is het tot op heden een pittig seizoen. Tegen TTVE 1 uit Elshout gingen ze met 7-3 kopje onder. Met nagenoeg allemaal 4 en 5-setters kon je allesbehalve spreken van een walk-over Volgende week wellicht een kantelpunt ?  Youri Aarden en Roland van den Heuvel wonnen beide 1 enkelspel. Het 3e punt werd een prooi voor het dubbel Martijn Withagen/Youri Aarden.

Hotak 5 moest naar Willemstad. WITAC’89 1 bleek een maatje te groot, 8-2 nederlaag. Alfons Govers kon er weer 2 zeges bijschrijven.

Hotak 6 was vrij.

Jeugdteam Hotak wint weer met grote cijfers

Zaterdag 9 oktober gingen we op bezoek bij koploper Smash ‘76. We begonnen deze wedstrijd met achterstand van 9 punten( maar wij hadden een wedstrijd minder gespeeld) dus dat werd een zware kluif. Michael de Jong beet de spits af met een mooie overwinning door fanatiek te starten. De tweede enkelpartij werd  gewonnen door Anouk Steenbak (haar eerste winst in de competitie), Door slim en tactisch te spelen boog zij de wedstrijd om in haar voordeel. Joey Belloni maakte de eerste drie punten compleet door rustig en gecontroleerd de wedstrijd binnen te halen. De dubbel werd gewonnen door Anouk en Michael. Joey en Michael wisten hun tweede enkelpartij ook te winnen terwijl Anouk in een bloedstollende 5 setter helaas verloor De tussenstand ondertussen 6-1 voor Hotak’68 . Michael liet zich niet van de wijs brengen in zijn laatste enkel en zorgde voor 7-1 en een 100% score voor zichzelf, Joey deed het nog eens dunnetjes over op dezelfde manier en voor hem persoonlijk 100% score vandaag en de 8-1. De laatste enkel was voor Anouk, Na verlies van de eerste game begon ze extra geconcentreerd aan het vervolg met winst in de tweede en derde game, vierde game ging helaas verloren maar ze herpakte zich weer en won haar partij. Met een 9-1 overwinning hebben we de koploper weer in het vizier en reden we trots terug naar Hoogerheide.

Uitslagen senioren

Arnemuiden 1-Hotak’68 1 6-4

The Back Hands 2-Hotak’68 2 8-2

TTVE 1-Hotak’68 3 7-3

ODT 7-Hotak’68 4 4-6

WITAC’89 1-Hotak’68 5 8-2

Uitslag jeugd

Smash’76 2-Hotak’68 1 1-9

Informatie

Wil je meer informatie over Hotak’68 kijk dan op onze website www.hotak68.nl of mail naar hotak68@ziggo.nl.