Hanneke spreekt gasten en vrijwilligers toe
Hanneke spreekt gasten en vrijwilligers toe Foto: Liesbeth Kielman

De Zonnebloem Huijbergen start met groepsactiviteiten

HUIJBERGEN - Deze week heeft de Zonnebloem Huijbergen na anderhalf jaar weer een groepsactiviteit gehad met een heerlijke lunch bij Non Plus Ultra. Met maar liefst 37 deelnemers werd er gestart met een welkomstdrankje in een gezellige setting met tafels voor 8 personen.


Bestuurslid Hanneke heette allen van harte welkom en sprak uit dat iedereen erg blij was deze activiteiten weer op te kunnen starten. Ze stond even stil bij de deelnemers die het afgelopen anderhalf jaar overleden zijn. 

Ze vertelde dat het aanwerven van nieuwe gasten geen enkel probleem is, maar we kunnen nog wel enkele nieuwe vrijwilligers gebruiken. Voelt u er ook voor om iets voor de Zonnebloem te betekenen? Een keertje rijden met gasten naar een activiteit of een bezoekje brengen aan een eenzame oudere, alle hulp is welkom en wordt op uw interesse, beschikbare tijd en mogelijkheden afgestemd. Neem contact op met ons bestuurslid bezoekwerk Huijbergen tel: 0164 642788. Zij kan u hierover alles vertellen.

Onze vrijwilligers brachten de gasten weer met hun auto thuis zodat het voor hen een heerlijk luxe, zorgeloos uitje was.[n]