Table Stars Duo Competitie .
Table Stars Duo Competitie . Foto: Adrienne

Hotak’68 actief op diverse fronten

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Zowel de jeugd alsook het paratafeltennis krijgt volop aandacht bij tafeltennisvereniging Hotak’68. Zie de verslagen.

Table Stars duo competitie jeugd

Zondag 10 oktober namen 4 Hotak’68 jeugdleden deel aan de Table Stars duo competitie in Oudenbosch bij t.t.v. Vice Versa’51. Dit is een competitie voor spelers die nog geen competitie spelen en zo leren wedstrijdjes te spelen en de spelregels toe te passen. Plezier staat voorop. Bij de duo competitie wordt gespeeld in teams van 2. De spelers spelen ieder 2 enkelwedstrijden en een dubbel tegen elkaar. De ochtend wordt altijd gestart met een leuke warming up. Daarna worden de wedstrijdjes gespeeld. Samen met een team van Vice Versa’51 speelden Tom van Oers samen met Naomy Vroomen en Tijmen Janvier samen met Thomas Burger. Voor Tom, Naomy en Thomas een spannende dag, voor het eerst echte wedstrijdjes spelen.Daar er maar 3 teams hadden ingeschreven speelden deze keer alle kinderen tegen elkaar. Onder toezicht van de ouders werden eerst de enkelwedstrijden gespeeld. De spelers speelden de wedstrijden om 2 gewonnen games.

Sportieve strijd

Bij alle wedstrijden werd er een mooie sportieve strijd gestreden. De spelers probeerden goed hun aangeleerde slagen en services toe te passen. Annemein en Björn van Vice Versa’51 wisten te winnen met 3-2 van Tijmen en Thomas. Tom en Naomy wisten met 3-2 te winnen van Annemein en Björn. Tijmen en Thomas winnen dan weer met 3-2 van Tom en Naomy. Na een spel rond de tafel en smashen werd de ochtend afgesloten.

De onderlinge uitslagen leverde een mooi resultaat op van deze sportieve ochtend. Alle teams eindigden met 5 punten. Alle spelers mochten een leuk minibatje uitzoeken van de organisatie. Het was een heel leerzame en sportieve ochtend. Thomas, Naomy, Tom en Tijmen hebben het super goed gedaan. Ouders bedankt voor de support.

De volgende ronde is gepland op 7 november.

Paratafeltennis

In Amersfoort vond het 1e pararanglijsttoernooi na het coronaperiode plaats. Mark Alberti was present om Hotak te vertegenwoordigen in de 3e Klasse op dit sterk bezette toernooi. Mark begon sterk aan het toernooi. De 1e partij werd vrij makkelijk met 3-0 gewonnen. De 2e partij was de tegenstander van een ander kaliber. Mark moest zijn meerdere erkennen tegen de latere finalist Robert Clement, 3-1 nederlaag. Mark had helaas een mindere dag en verloor hierna ook de andere 2 wedstrijden (3-1 en 3-2) in de poule. Wat volgde was een troostronde die helaas ook een nederlaag opleverde. Het volgende pararanglijsttoernooi in november (Weert) mag Mark zich revancheren op deze off-day en laten zien wat hij werkelijk in huis heeft.

Toch ging Mark niet met lege handen naar huis. Hij werd nog in het zonnetje gezet voor zijn knappe 2e plaats in het eindklassement (van het seizoen 2019-2020). Dit  klassement is tot stand gekomen door alle prestaties die geleverd waren op de pararanglijsttoernooien gedurende 2019-2020.

Interesse om te tafeltennissen?

Heb je interesse om te komen tafeltennissen? Jeugd, senior of parasporter je bent van harte welkom tijdens één van de trainingen. Als je meer wil weten kan je ons mailen (hotak68@ziggo.nl) of bellen op werkdagen na 18.00 uur (Adriënne Suijkerbuijk) voor meer informatie. Ook kan je onze website raadplegen: www.hotak68.nl.