VAT-Quiz gaat door met On-tour editie

HOOGERHEIDE - Volleybalvereniging VAT uit Hoogerheide organiseert ook dit jaar weer een VAT-Quiz. De quizmasters van VAT hebben dit jaar, mede door de Covid19 maatregelen gekozen voor een geheel andere opzet. Na de online editie van vorig jaar is er dit jaar besloten om een on-tour versie te organiseren. De VAT-Quiz gaat dus door in de vorm van een puzzeltocht.

Op zondag 7 november a.s. zullen er op 7 verschillende posten in en rondom Hoogerheide quizvragen aan u gesteld worden. En u krijgt puzzels mee om tijdens de “reis” van de ene naar de andere post op te lossen.

Op de post krijgt u 10 minuten per team om de daar gestelde vragen op te lossen.


Te voet of met de fiets

U kunt weer meedoen met een team van 4 personen en de route mag te voet of met de fiets afgelegd worden, het kan allemaal!

De puzzeltocht wordt gehouden van 10:00 tot 17:30 en u kunt ’s ochtends om 10:00 of ’s middags om 14:00 starten. Wij doen dit om de teams zoveel mogelijk te spreiden en de VAT-Quiz zo veilig mogelijk te laten verlopen.

In de route worden 2 horecagelegenheden opgenomen waar u iets kan drinken.


Aanmelden

Deelname aan de VAT-Quiz on tour kost 20 euro per team. De opbrengst komt mede ten goede aan een activiteit voor de jeugd van de volleybalvereniging.

Wilt u dit niet missen? Meldt u dan uiterlijk woensdag 3 november 2021 aan via vatquiz@gmail.com onder vermelding van teamnaam, contactpersoon en voorkeur voor de ochtend of middag start.

Ook eventuele vragen kunnen via dit mailadres worden gesteld. Op de facebook pagina van volleybalvereniging VAT kunt u de laatste informatie ook vinden.


Opbrengst

De opbrengst gaat dus naar de jeugd van volleybalvereniging VAT. De volleybalvereniging is actief op alle jeugd niveau's. Wil je ook eens meedoen met een training. Kijk dan op www.vv-vat.nl voor meer informatie.[n]