vorige voorstelling
vorige voorstelling Foto: eigen fotograaf

Weer toneel uitvoering Saamhorigheid

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Op zaterdag 13 november geeft Toneelvereniging Saamhorigheid weer een uitvoering in MFC-kloosterhof. Na een vervellende periode voor iedereen kunnen we nu weer een uitvoering geven van een mooi blijspel in drie bedrijven, genaamd de Hobbelfarm. 

Wij spelen deze keer alleen op de zaterdag 13 november 2x en wel om 14.00 en 20.15 uur. De Hobbelfarm is een productie van Bernd Gombold. Vertaald door An van Kessel. Op de boerderij van Herbert van Zundert wonen Herbert sr. met zijn zoon Herbert en zijn huishoudster Josefa. Senior ziet zijn zoon graag trouwen met een rijke boerendochter maar Junior heeft andere plannen. Hij heeft een oude schuur verbouwt tot gastenverblijf. En een advertentie geplaatst. Senior en zijn maten Miel en Adriaan zijn niet blij met die mensen uit de stad. Senior heeft een bloedhekel aan alles wat uit de stad komt. Want die houden er maar rare gewoonte op na.
De middagvoorstelling is om 14.00 uur zaal open 13.30 uur. En de avondvoorstelling is om 20.15 uur zaal open 19.30 uur. De kaarten zijn in de voorverkoop bij het MFC Kloosterhof van maandag 8 november tot en met vrijdag 12 november te verkrijgen. Bij de voorverkoop gelieve contant te betalen. Aan de zaal voor de voorstelling kunt u ook nog kaarten kopen, hier kunt u pinnen.