Walk&Talk start weer in bieb Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Maandelijks organiseert de Bibliotheek West-Brabant weer de Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden.


Op maandag 1 november 2021 om 10.00 uur vindt de bijeenkomst plaats in de Bibliotheek West-Brabant vestiging Bergen op Zoom. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, juist daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van hoe jij overkomt. Wat zegt je houding, je gedrag en de woorden die jij gebruikt? Welk gevoel laat jij achter na een gesprek en welke zaken spelen nog meer mij bij het maken van een eerste indruk? We leven in een maatschappij waar informatie makkelijk toegankelijk en vindbaar is (bijv. online via social media), hou jij daar rekening mee tijdens het solliciteren? En hoe laat je nou een verpletterende eerste indruk achter na een gesprek zodat jij in aanmerking komt voor die baan? We gaan met elkaar in gesprek over het belang van een goede eerste indruk en geven daarover advies. Aan de hand van voorbeelden, filmpjes en foto’s wordt er gekeken naar hoe iemand overkomt en wat een ander opvalt. Gastspreker is Roel Soffers van het Werkgevers Service Punt.
Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring. Deze netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd door bibliotheken. Vaak wordt er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis.
Maandag 1 november van 10.00-12.00 uur, deur open om 9.45 uur: Bibliotheek West-Brabant, vestiging Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17
Aanmelden kan via de mail: walkentalk@bibliotheekwb.nl of een appje naar 06-23225190. Meer informatie kun vinden op www.bibliotheekwb.nl[n]