Limietwedstrijd Roosendaal
Limietwedstrijd Roosendaal Foto: M den Ouden

Activiteiten zwemmers van de Zilvermeeuw

WOENSDRECHT - Afgelopen weekend waren enkele openwaterzwemmers van zwemvereniging de Zilvermeeuw op 'kamp' in Zeeland. Die zaterdag werden ook andere openwaterzwemmers verwacht voor een middagje buiten zwemmen met aansluitend een BBQ. 


Gezwommen werd er door een vijftal en de rest genoot intussen van de omgeving. De avond was gezellig, maar weer snel voorbij. Een viertal Zilvermeeuwen zetten hun logeerpartijtje voort, maar de anderen hadden de volgende dag weer verplichtingen elders. Zo vond er in Roosendaal een limietwedstrijd plaats, georganiseerd door Hieronymus.
Er hadden 9 Zilvermeeuwtjes ingeschreven. Samen met nog een tiental andere verenigingen was er voldoende tegenstand om het lekker spannend te maken. De Zilvermeeuwtjes zwommen prima mee in deze drukte en zetten het ene na het andere persoonlijke record weg. Uiteindelijk bleken er 19 tijden te zijn verbeterd en waarschijnlijk zijn hier ook nog limieten en clubrecords bij.
Deze week is even een korte herfstvakantie. Vanaf zaterdag wordt er weer getraind en zelfs zondag weer een wedstrijd in Eindhoven Info via zwem@zvdezilvermeeuw.nl[n]