Stefanie van den Heuvel van Genegen in opperste concentratie .
Stefanie van den Heuvel van Genegen in opperste concentratie . Foto: Patrick van Loon

Ruime overwinning voor Hotak’68 1

HOOGERHEIDE - Hotak 1 moest het in de 8e competitieronde opnemen tegen het 2e team van Middelburg . Met een mooie 3-7 overwinning staan ze nu op een stevige 2e plaats in de Hoofdklasse A.


Koploper Arnemuiden is vrijwel niet meer te achterhalen aangezien ze 10 punten voorsprong hebben op de Hoogerheidenaren. Nummer 3 volgt dan weer op 6 punten.

Johan ’t Hooft won drie partijen. Met zijn maat Roald Vos werd het dubbel ook nog gewonnen. Een uitstekende dag voor Johan dus. De overige drie punten kwamen op naam van Roald Vos (twee) en Peter van Oevelen.


Team 2

In Breda was Belcrum 3 de tegenstander voor het 2e team van Hotak. Belcrum 3 was een maatje te groot, getuige de 8-2 nederlaag. Met 9 punten achterstand op nummer 5 wordt het een moeilijk verhaal om handhaving in de 1e Klasse A veilig te stellen. Edwin Kommers won twee enkelspelen.


Team 3

In de 2e Klasse B geldt voor Hotak 3 eigenlijk hetzelfde als voor het 2e team. Ondanks goede tegenstand tegen Tanaka 2 uit Etten Leur ( 7-3 verlies ) is het uitzicht op handhaving in de klasse alleen nog met een mirakel te realiseren. Stefanie van den Heuvel van Genegen, Youri Aarden en Martijn Withagen wonnen ieder 1 partij.


Team 4

Hotak 4 is goed op weg om promotie af te dwingen naar de 4e Klasse . Nu werd tegenstander Tanaka 5 in Etten Leur met 1-9 verpletterd . Met 4 punten achterstand op koploper TCO’78 2 ( maar wel met 1 wedstrijd minder gespeeld dan de directe  concurrent ) ziet het er rooskleurig uit. Patrick van Loon en Linley Steenbak lieten er geen gras over groeien, beide 3 zeges. Cees Overbeeke deed het ook meer dan uitstekend, 2 overwinningen voor hem . En als slagroom op de taart werd het dubbel ook nog gewonnen.


Team 5

In de 5e Klasse C liep Hotak 5 tegen een 7-3 nederlaag op tegen Belcrum 10 . Cees Adriaanse won 2 maal. Toon van Loon was goed voor 1 overwinning . te 


Uitslagen 12 en 13 november

Senioren

TTC Middelburg 2-Hotak’68 1 3-7

Belcrum 3-Hotak’68 2 8-2

Tanaka 2-Hotak’68 3 7-3

Tanaka 5-Hotak’68 4 1-9

Belcrum 10-Hotak’68 5 7-3


Zin om te tafeltennissen

Wil je een balletje slaan? Kom vrijblijvend een aantal trainingen bijwonen in MFC Kloosterhof. Neem je sportkleding, schoenen en eventueel een batje mee. Mocht je geen batje hebben, geen probleem, deze hebben wij dan voor je.

Jeugdspelers tot  11 jaar zijn welkom op maandag om 18.30 uur. Jeugdleden vanaf 11 jaar graag even vooraf informeren welke trainingsgroep passend is, dit kan per mail : hotak68@ziggo.nl.

Senioren kunnen terecht op dinsdag om 13.15 tot 14.45 uur is er een Sport Overdag groep. Ook zijn senioren op maandagavond om 19.45 uur welkom om een balletje te slaan.

In overleg met de trainer van de betreffende groep zal bekeken worden welke trainingsgroep passend is.


Informatie

Wil je meer informatie over Hotak’68 kijk dan op onze website www.hotak68.nl of mail naar hotak68@ziggo.nl[n]