Al zwemmend spelen tijdens de Pietentraining.
Al zwemmend spelen tijdens de Pietentraining. Foto: M den Ouden

Zilvermeeuw-weekend anders dan gepland

Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Voor veel mensen, maar zeker ook voor zwemvereniging de Zilvermeeuw verliep het weekend enigszins anders dan gepland. Door de nieuwe coronaregels kon de geplande wedstrijd voor de recreanten in Etten-Leur geen doorgang vinden.

Maar gelukkig kon de geplande Pietentraining op zaterdagmiddag nog gewoon doorgaan. Het werd weer een gezellig drukke boel. Beetje zwemmen en natuurlijk spelletjes horen daar bij. Uiteindelijk bleek er voor iedereen nog een cadeautje en iets lekkers te zijn.

Niet alle wedstrijden op zondag waren gecanceld, zo vonden in Oosterhout de clubkampioenschappen plaats. Deze wedstrijd begon al vroeg en kon dus makkelijk voor 17.00 uur klaar zijn. Zwemvereniging de Zilvermeeuw schreef in als gastvereniging, zodat de wedstrijd helemaal officieel kon verlopen en de tijden ook als zodanig erkend worden. Mike en Femke zwommen zo nog een paar mooie tijden bij elkaar, waaronder nog 4 persoonlijke tijdsverbeteringen.

Voorlopig zullen de woensdag- en donderdagzwemtrainingen gaan vervallen door de tijdelijke regels. Zaterdag en/of zondag zouden alle Zilvermeeuwen een keer kunnen komen zwemmen. Info via zwem@zvdezilvermeeuw.nl (website nog niet operationeel).