Uniek sporten Brabant op bezoek bij Hotak’68

HOOGERHEIDE - Uniek sporten Brabant (www.unieksporten.nl/brabant) kwam onlangs een kijkje nemen bij Hotak’68. Het doel van Uniek sporten Brabant is mensen met een beperking of aandoening in beweging of aan het sporten te krijgen. Nou, dan zijn ze bij Hotak’68 aan het goede adres!


Er werden filmopnames gemaakt van een interview met trainer Frans Verboven en rolstoeler Bas Rongen. Tevens werden er nog opnames gemaakt van de training waarbij Mark Alberti (inclomplete dwarslaesie, staand spelend) en de rolstoelers Fred en Bas hun kunsten mochten vertonen. De film is te zien op bovengenoemde website van Uniek Sporten Brabant.

Op dinsdagmiddag van 13.15 uur tot 14.45 uur zijn er mogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking of aandoening om aan te sluiten bij de Sport Overdag groep onder de bezielende leiding van Frans Verboven. De Sport Overdag groep bestaat verder uit een mengelmoesje van ouderen, mensen werkend in ploegendienst etc. Kom gewoon eens kijken en speel eventueel  mee (tafeltennisbatjes zijn aanwezig). Als men wedstrijden wil gaan spelen na verloop van tijd kan dit ook, er zijn genoeg mogelijkheden.


Competitie

In de competitie moest het 6e seniorenteam nog een wedstrijd inhalen voor de competitie.


Hotak’68 6

Voor het 6e team stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. Rode lantaarndrager de Pin Pongers 3 uit de Wouwse Plantage moest winnen (ze stonden immers 1 punt achter op Hotak’68 6) om in de 6e klasse te kunnen blijven. De Hoogerheidenaren wisten hun tegenstander op 5-5 te houden. Genoeg voor het 6e om nog een promotie/ degradatiewedstrijd te mogen spelen.

De sterk spelende Mark Alberti en Roland van den Bogart waren beide goed voor 2 overwinningen. Het 5e punt werd binnen geharkt door het koningskoppel Mark Alberti/ Bas Rongen die het dubbel naar zich toe trokken.


Informatie

Meer informatie over Hotak'68 op www.hotak68.nl of mail hotak68@ziggo.nl[n]