Twee geiten zijn terug van de bok
Twee geiten zijn terug van de bok Foto: Lise Mosies

Dierenwei De Bunderij gaat met vertrouwen 2021 in

BAVEL - Dierenwei de Bunderij gaat 2021 met vertrouwen tegemoet. In 2020 werden er negen dieren geboren, en kreeg de Bunderij 600 euro via de Rabo Clubsupport.


2020 was een druk jaar, rond en in de wei. Negen geboortes, ook veel vertierzoekers rond het speeltuintje, een mooie uitlaatklep in verband met corona.

"Twee van onze geiten zijn inmiddels ook terug van de bok en ons witte schaap is terug van de ram. Met dank aan Jan Feskens die elk jaar in de buurt rondkijkt naar mannelijke soortgenoten, die wel zin hebben in een verzetje met als resultaat jong spul in de wei, vanaf eind maart."

"Vorig jaar kregen we via de Rabo Clubactie ook weer bijna € 600,00, hartverwarmend! Bedankt lieve mensen! We zijn nog steeds niet bezocht door ratten, maar onlangs zag ik er toch één vrij dicht in de buurt lopen. Hopelijk gaat hij zijn heil zoeken in zo’n gemeentelijke vangkast."

De Bunderij wenst iedereen een goede gezondheid na het trieste, zorgelijke jaar 2020. Een heerlijk stukje 'groene long', wij, de dierenverzorgers, blijven er voor zorgen.[n]