Afbeelding
Foto: Smoel op de Stoel

Al 700 smoelen op de stoelen van NAC

BREDA - Inmiddels hebben al zo’n 700 mensen zich ingeschreven om mee te doen met de actie Smoel op de Stoel. De actie is een samenwerking tussen NAC Breda en Swim to Fight Cancer Breda om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Met de actie kunnen Bredanaars een ‘smoel’ kopen voor op een stoel in het NAC-stadion tijdens de wedstrijd NAC Breda - Almere City FC op 29 januari.

De gezamenlijk ambitie is om het stadion vol te krijgen met portretfoto’s, zodat het stadion ook in tijden van corona, weer eens vol kan zitten. Zo vragen ze aandacht voor de mensen die nu met kanker te maken hebben of zijn overleden aan de ziekte. Met de actie Smoel op de Stoel wordt onderzoek naar kanker gesteund. Al ruim 700 mensen doen mee.

Voor 15 euro kan iemand een Smoel op de Stoel aanschaffen voor in het stadion op 29 januari. 11 euro hiervan gaat rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten bate van kankeronderzoek. 4 euro draagt bij aan de kosten die worden gemaakt om de foto van website naar het stadion op de stoel te krijgen. www.smoelopdestoel.nl. De actieperiode loopt van 16 december 2020 tot en met 22 januari 2021.[n]


Afbeelding