Winkel Terre des Hommes en Wereldwinkel weer open

BREDA - Op woensdag 3 maart opende de winkel van Terre des Hommes op Hooghout 54 in Breda weer haar deuren. Vanwege corona is de winkel lang gesloten geweest. De vrijwilligers zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen. Ook de Wereldwinkel aan de Nieuwe Ginnekenstraat heeft de deuren weer mogen openen.

Er moet bij Terre des Hommes minstens vier uur van te voren een afspraak gemaakt worden om te komen winkelen. Dat kan tijdens de openingstijden via telefoonnummer 076-5138445. Er kan dan een afspraak voor 30 minuten gemaakt worden.
De winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00u tot 16.30u en nu ook op zaterdag van 10..0u tot 14.00u.
Met de opbrengst van de winkelverkopen worden projecten van Terre des Hommes gesteund. Deze zijn allemaal gericht op het bestrijden van kinderuitbuiting.
In 2021 ondersteunt de winkel in Breda het project Watch, daarmee wordt de strijd gevoerd tegen seksuele kinderuitbuiting in Nederland, en het project tegen kinderhandel en onveilige migratie in Oeganda.


Wereldwinkel

De Wereldwinkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn klanten welkom vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur. Wel is het belangrijk om vier uur van tevoren een afspraak te maken voor een bezoek aan de winkel. Daar voor staat het volgende telefoonnummer open: 06 49839266. In de winkel gelden de gebruikelijke Coronamaatregelen.

Wereldwinkel Breda is gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat Passage Zuidpoort 1-3.[n]