Bestuur Fietsvierdaagse Hoeven
Bestuur Fietsvierdaagse Hoeven Foto: Joris Wijnen

Fietsvierdaagse Hoeven 2021

HOEVEN - 2020 is een jaar om snel achter ons te laten. Na het bericht van begin maart dat er een virus rondwaalde brak voor ieder van ons zeer onzekere tijden aan.

Er werd in ons land een gedeeltelijke lockdown aangekondigd, grote evenementen mochten niet meer. Zo werden wij als bestuur van de Fietsvierdaagse ook meegenomen door de veilgheidsregio dat ons jaarlijks evenement ook niet plaats mocht vinden. Jammer, maar dat was in het belang van ieders gezondheid heel begrijpelijk. Tijdens afgelopen mei was het een gekke gewaarwording voor een leeg Bovendonk te staan, geen enkele fietser of muzikale activiteit. Wat hebben we het met z'n allen gemist. Maar wat een saamhorigheid en blijk van waardering van vele. Denk daarbij aan de mensen die al ingeschreven hadden, onze vrijwilligers, sponsoren, muziekbands, stempelposten en natuurlijk ons vierdaagse centrum Bovendonk.


'Jullie allen hebben ons niet in de steek gelaten'


Jullie hebben ons toegezegd dat als het evenement volgend jaar weer door zal gaan, er zeker te zullen zijn. Dit hebben we ook gezien bij de RABO ClubSupport, door jullie stemmen hebben we weer een mooi bedrag gekregen. Wat een goed gevoel voor ons als bestuur om te weten dat er zovele mensen achter ons staan. Dat doet ons ernorm goed.


2021

We weten nog niet wat het ons gaat brengen. Vooruit kijken naar de 49ste Fietsvierdaagse Hoeven is nog erg onzeker. We gaan door met de voorbereidingen zodat we klaar staan als het weer mag.


Inschrijving

De inschrijving gaat pas open nadat duidelijk is dat ons evenement door mag gaan. Wij houden jullie op onze Fietsvierdaagse site op de hoogte. Houd deze dan ook goed in de gaten. Hopelijk kunnen we in het voorjar meer vertellen.

Het bestuur van de Fietsvierdaagse Hoeven wenst een ieder, ondanks alle beperkte maatrgelen een warm, maar vooral een gezond en hopelijk een sportief 2021 met elkaar.[n]