Vastelaovedzottelaand.
Vastelaovedzottelaand. Foto: Christian van Caam

Vastelaovedzottelaand pakt uit met Zotte Zaterdag

OUD GASTEL - Ondanks dat er tijdens de corona niet op de “gewone” manier gecarnavald kan worden, pakt ut Vastelaovedzottelaand uit met een knallende Zotte Zaterdag.


Loop eens over de Mart, want daar zal je wat beleven, de beleving van carnaval. Tijdens carnaval wordt er een heuse Noll of fame gecreëerd. Wijkverenigingen, bouwclubs, loopgroepen of bandjes hebben zich opgegeven om, op een grote plaat, een eigen creatie te verzinnen omtrent de carnaval. Deze creaties zullen vanaf vrijdag met Carnaval te bewonderen zijn. Ook onze Nol zal weer aanwezig zijn op de mart, maar hoe?

Dan moet je zelf komen kijken.


3 Verschillende routes

Jil goed kijken tijdens .. de zotte speurtocht. Er zijn 3 verschillende routes uitgestippeld. In iedere route ga je op zoek naar iets wat te maken heeft met carnaval. Deze routes kun je vanaf zaterdag 13 februari tot en met dinsdag 16 februari lopen in het Vastelaovedzottelaand.


Let op

De precieze route en aandachtpunten zullen in de Vastelaovedzot verschijnen. Maar let op, want als je zaterdagavond mee wilt doen aan “De Grote Online VastelaovedzotteQuiz”, zal je de routes op zaterdag moeten lopen. De uitkomsten van de 3 verschillende routes heb je ’s avonds hard nodig.


VastelaovedzotteQuiz

“De Grote Online VastelaovedzotteQuiz” zal om stipt 18.30 uur beginnen.

Om 18.00 uur gaan we al online.

Deze Quiz kan omschreven worden met; Lachen, Motto’s, Dikteej, Gokken, Schrijven, Gezelligheid, Cafe’s, Personen, Foto’s, Muziek, Bouwclubs, Wijken, Bingo, etc. Kortom een avond vol meej leut, daar moet je aan deelnemen.


Opgeven

Opgeven via vastelaovedzottequiz@gmail.com. Bedenk nu alvast een teamnaam.

Tijdens de Quiz, wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de gevelversiering. Wie maakt de zotste, leutigste, mooiste versiering. Hopelijk doen er zo veel mogelijk zotten en zottinnen mee, zodat we ook nog eens de mooiste versierde gevels hebben van jil Halderberge. Kortom wat er ook gebeuren zal, in het Vastelaovedzottelaand vieren wij ALTIJD carnaval.[n]