Online bingo bij Handbal-
vereniging De Beuk

OUDENBOSCH - Om tijdens de lockdown iets leuks te organiseren voor de leden en vrijwilligers van Hv de Beuk is er zaterdag een online Bingo gehouden.


Alle leden en vrijwilligers werden afgelopen weken verrast met een gratis bingokaart en een gevuld pakketje.
Hierin zat wat lekkers om te eten en drinken tijdens de bingo maar ook een echte hvdebeuk stressbal voor als het te spannend zou worden.


60 deelnemers
Met enthousiasme werden de pakketjes uitgedeeld en ontvangen wat zorgde voor een 60 tal deelnemers.
De bingo ging om 19.00 uur van start maar al vanaf 16.00 uur kon iedereen die wilde al online gezellig gaan kletsen met elkaar. Er waren 6 rondes en een super ronde.



Handje omhoog, kaart laten zien, controle en juichen


Bij het starten van de bingo was het stil en bij bingo handje omhoog, kaart laten zien, controle en juichen maar. Klio wist als eerste een rijtje vol te maken op de bingokaart. De afsluitende ronde was de super ronde met een buiten barbecue met lekkers als prijs. Spannend want nu was het 1 prijs en er moest een heel blokje vol. Het duurde lang waardoor de spanning steeg omdat meerdere personen nog maar 1 nummertje nodig hadden. Uiteindelijk won Nathascha deze mooie prijs. Het was een geslaagde avond vol gezelligheid, op naar de volgende activiteit.[n]