Burgemeester Bernd Roks heeft het eerste exemplaar van Jaarboek Halderberge 2020 in ontvangst genomen.
Burgemeester Bernd Roks heeft het eerste exemplaar van Jaarboek Halderberge 2020 in ontvangst genomen. Foto: Gemeente Halderberge

Burgemeester Roks ontvangt Jaarboek Halderberge

HALDERBERGE - Vers van de pers heeft burgemeester Bernd Roks het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Halderberge 2020 in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het gemeentehuis van Halderberge.

DOOR VERA DE GEUS


De burgemeester toonde zich bijzonder in zijn nopjes met het eerste exemplaar van het Jaarboek Halderberge 2020. “Het is een heel mooi boek geworden", zo zegt burgemeester Bernd Roks desgevraagd."Ik vond het erg leuk om dit jaarboek te bekijken en te lezen. 2020 was een heel bijzonder jaar, maar goed om te zien dat er ook in de gemeente Halderberge toch heel veel positieve dingen gebeurd zijn."


Verkooppunten

Het Jaarboek Halderberge is verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Het Broodhuys in Bosschenhoofd, Bakkerij Van den Biggelaar in Hoeven, Coop Oudenbosch en Jumbo Broos in Oud Gastel. Het boek kost in de losse verkoop 19.95 euro.


Bestellen

Het Jaarboek Halderberge 2020 kan ook worden besteld via www.bodeshop.nl en kost dan eveneens 19,95 euro. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, dan betaalt u 26,90 euro.


Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, ontvangt een leuke attentie en profiteert bovendien het hele jaar door van vele extra’s die exclusief gelden voor Vrienden van De Bode.


Meld u aan via www.vriendvandebode.nl. [n]