Drie jeugdleden HCEL bij het Stick Leuk! carnavalskamp
Drie jeugdleden HCEL bij het Stick Leuk! carnavalskamp Foto: Iris Rovers

Een Stick Leuk! Carnvalskamp bij Hockeyclub Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Afgelopen carnavalsvakantie heeft de hockeyorganisatie Stick Leuk! een hockeykamp georganiseerd. Eindelijk, na de domper van het vorige hockeykamp dat wegens de corona-maatregelen niet door kon gaan, is op een veilige manier het kamp georganiseerd. Een verdiende uitlaatklep voor hockeyliefhebbers!


Na alle voorbereidingen getroffen te hebben kwam de vorst naar Nederland en begon het te sneeuwen. Dit hield Stick Leuk! zeker niet tegen het hockeykamp alsnog door te laten gaan. Met een heel team werd het veld sneeuwvrij gemaakt door met gewapend met sneeuwscheppen het veld op te gaan.. Met succes! Het begon te dooien en het veld werd weer bespeelbaar.


Kleurensysteem

Met een maximaal aantal van 40 deelnemers, allemaal onder de 13 jaar, ging 14 februari het hockeykamp van start. Stick Leuk! had een plan bedacht, zodat het kamp op een veilige manier gehouden kon worden. De groep van 40 deelnemers werd opgesplitst in 4 groepen die niet binnen 1,5 meter afstand bij elkaar mochten komen.

Elke groep had een eigen kleur trui. De groep met de meeste punten op de laatste kamp dag wint ‘’The cup of the camp’’. Het kleurensysteem was duidelijk voor iedereen en het zag er natuurlijk vrolijk uit!


Toffe activiteiten

Op het kamp werd er 2,5 uur per dag gehockeyd. Daarnaast vonden er andere toffe activiteiten plaats, zoals laser gamen, een speurtocht, het ‘’grote geldspel’’, leuke carnavalsquizzen en -bingo’s en nog veel meer. Ook werd er elke dag door de barkrachten van Hockeyclub Etten-Leur een lekkere en gezonde lunch geleverd voor de kinderen.


The cup of the camp

Aan het einde van het Stick Leuk! carnavalskamp werd de winnende groep beloond met ‘’The cup of the camp’’, een trofeetje voor elk lid van de groep, en kreeg elke deelnemer een medaille en een persoonlijke kaart met tips en tops mee naar huis. Kortom, een te gekke week waarin veel geleerd en gelachen is!

Het Stick Leuk! Kamp zal ongetwijfeld in de komende vakanties een vervolg krijgen. Ook benieuwd naar de hockeysport en in het bijzonder hockey voor kinderen tot en met 12 jaar? Neem dan contact op met Hockeyclub Etten-Leur via info@hcel.nl of meld je aan (proef)lid via het aanmeldformulier op onze website www.hcel.nl.[n]