Afbeelding
Foto:

Nieuwe kortingsactie als steun voor ondernemers

HALDERBERGE - De Economische Koepel Halderberge wil lokale ondernemers weer een hart onder de riem steken en faciliteert een nieuwe kortingsactie.


Lokaal gevestigde en werkende bedrijven die onder invloed van de landelijke regelgeving voor corona hun deuren moesten sluiten, kunnen zich aanmelden voor deze actie.

Dit kan een sportschool zijn, maar ook de kapper, het horecabedrijf of de cadeauwinkel. Grootwinkelbedrijven en alle bedrijven waarbij de verkoop in de winkel door mocht gaan, zijn uitgesloten van deze actie.


Wat houdt de actie in?
Bij elke (digitale) bestelling of aankoop boven de €35,-- kan de klant na betaling een kortingsbon van € 5,-- cadeau ontvangen.

De klant kan deze kortingsbon vervolgens op zijn of haar beurt weer inleveren bij een van de deelnemende bedrijven bij een besteding van minimaal € 35,-- (maximaal 1 bon per transactie).


45 aanmeldingen

Er zijn inmiddels al 45 bedrijven die zich hebben aangemeld en de EKH verwacht nog meer bedrijven die interesse hebben. "We hopen ook met deze actie de lokale ondernemers weer te kunnen steunen”, zegt het bestuur. De actie start 15 maart en loopt tot 1 juni.[n]