Afbeelding
Tekst en foto Els Rommers

De Hypotheekshop Halderberge en
KKM Makelaars samen onder één dak

HOEVEN – Een huis kopen, verkopen, verbouwen of verduurzamen doe je niet zomaar. Het zijn ingrijpende veranderingen waar meestal een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Vaak biedt een hypotheek of een aanvulling daarop uitkomst. Maar voor welke hypotheekvorm kies je dan? Voor een helder antwoord op die vragen kun je nu terecht bij Jeanette Fransen van De Hypotheekshop Halderberge, die sinds kort gevestigd is in het pand van KKM Makelaars…

Ook al is er geen vraag waar de zeer ervaren hypothecair planner en financieel echtscheidingsadviseur geen antwoord op weet, toch is er van routine bij Jeanette Fransen absoluut geen sprake. Voor iedereen die haar om financieel advies vraagt, onderzoekt ze alle opties, houdt ze wensen en feiten tegen het licht en haalt ze steeds opnieuw het onderste uit de kan om uiteindelijk met de beste oplossing te komen. Puur maatwerk dus? “Dat klopt!”, antwoordt Jeanette stellig. “De Hypotheekshop geeft een onafhankelijk en tegelijkertijd heel persoonlijk advies.”


“Geen situatie is hetzelfde. Achter de cijfers waar we mee te maken hebben, schuilen unieke mensen met hun eigen verhalen en emoties. Waar de een bijvoorbeeld voor het eerst een woning koopt, gaat de ander juist scheiden en moet het huis noodgedwongen verkocht worden… Al die persoonlijke omstandigheden hebben invloed op de uiteindelijke hypotheekkeuze”, verduidelijkt Jeanette. “Met die informatie gaan we heel integer om. Ons contact is altijd gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.”


“Op diezelfde manier gaat KKM Makelaars te werk”, vervolgt Jeanette. “Daarom deze samenwerking.” Hélène Verrest van KKM Makelaars die inmiddels is aangeschoven, onderschrijft dit: “Door de bundeling van kennis en ervaring versterken we elkaar, maar dan nog moet je elkaars taal spreken. Dan heb ik het niet enkel over vakjargon, ook over normen en waarden. Al 30 jaar geniet ons kantoor een uitstekende reputatie. De aan- of verkoop van een huis is een persoonlijk proces waarbij wij heel dichtbij mogen komen. Dat vertrouwen willen wij niet beschamen. Gelukkig hebben wij in de Hypotheekshop Halderberge en Jeanette een oprechte partner gevonden.”


Jeanette voelt zich zichtbaar thuis in het pand in de Sint Janstraat dat zij nu deelt met KKM Makelaars. "Ik woon zelf in Halderberge, ken de straten en de regio, begrijp de cultuur en versta ‘het Brabantse'. Ook dat helpt in mijn zoektocht naar de meest ideale financiële oplossing”, heeft Jeanette gemerkt. "Iedereen is welkom bij mij op kantoor, hoewel een online afspraak uiteraard ook mogelijk is. Toch blijkt een persoonlijke ontmoeting vaak het prettigst en het kan hier in alle veiligheid”, verzekert ze. "Zo'n eerste gesprek is overigens altijd vrijblijvend en kosteloos. Ik neem uitgebreid de tijd om alle wensen en mogelijke risico's te inventariseren.”

Zowel Hélène als Jeanette ziet met alle vertrouwen een vruchtbare samenwerking tegemoet. "In deze hectische huizenmarkt waarin overbieden eerder regel is dan uitzondering, is het fijn als je heel snel kunt handelen. Dat geldt net zo goed voor de Hypotheekshop Halderberge als voor KKM”, ervaren beide dames. "Rustig een huis zoeken is er niet meer bij, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Het kunnen uitwisselen van expertise is dan heel fijn. Want daar hebben onze klanten alleen maar baat bij en om hen draait het tenslotte allemaal…” [n]