De vrijwilligers van Graag Gedaan vervoeren u graag

OUDENBOSCH - De vrijwilligers van “Graag Gedaan” vervoeren u graag naar bijvoorbeeld een test- en/of vaccinatie locatie ivm het coronavirus.


Maar ook in andere gevallen zoals: als u niet beschikt over eigen vervoer, slecht ter been bent en geen gebruik kunt maken van het ov, de ov taxi, de buurtbus en geen beroep kunt doen op kinderen, familie, kennissen of uw sociaal netwerk; ze vervoeren u naar een doktersafspraak, de tandarts of polikliniek/ziekenhuis of familiebijeenkomst; ook als u boodschappen wilt doen in een supermarkt, kunt van onze vrijwillige vervoersdienst gebruik maken.


Vervoer binnen en buiten de gemeente


Begeleiding

Een vrijwilliger kan u zowel binnen als buiten de gemeente Halderberge halen en brengen en als het nodig is, kunt aan de chauffeur vragen of hij u wil begeleiden in de polikliniek of ziekenhuis tot aan de balie van de arts/specialist.



Aanvragen

Aanvragen vrijwilligers vervoer minimaal één en bij voorkeur twee werkdagen van tevoren. U betaalt een vast tarief van € 2,50 per half uur en een maximumbedrag van € 10,00 als dekking voor onze vaste onkosten en een kilometerprijs van € 0,30/km en eventueel parkeerkosten. De afrekening regelt u zelf met de vrijwilliger. Informatie en aanvragen 0165 - 31 31 00 (ma t/m vrijdag) meer informatie over de dienstenorganisatie “Graag Gedaan” op www.graaggedaan-halderberge.nl[n]