Opleiding MBO Marketing en Evenementen Eindhoven van De Rooi Pannen.
Opleiding MBO Marketing en Evenementen Eindhoven van De Rooi Pannen. Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm

Sfeer proeven bij De Rooi Pannen

HALDERBERGE - De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda en jij kunt hier sfeer komen proeven.


Meer dan een school

Maar De Rooi Pannen is meer dan een school. Boodschappen doen in het winkelcentrum, overnachten in een hotel of een hapje eten in een restaurant. Onze studenten ontvangen graag de gasten in de praktijkfaciliteiten van De Rooi Pannen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven. Behalve stages bij gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland komen onze leerlingen in contact met het werkveld via gastlessen en bedrijfsbezoeken.


Sfeer proeven

Wil jij ‘in het echt' sfeer proeven bij De Rooi Pannen? Goed nieuws: dat kan! We verwelkomen je graag, maar wel op een veilige manier. Dat betekent dat je een plekje moet reserveren via www.derooipannen.nl/sfeerproeven. Ook houden we ons natuurlijk aan de RIVM-richtlijnen.[n]