“Overstappen op D24GAZ geeft alleen maar voordelen”, aldus Richard Oomen.
“Overstappen op D24GAZ geeft alleen maar voordelen”, aldus Richard Oomen. Foto: Els Rommers

Snel, gemakkelijk én goedkoop je gasfles vullen bij D24GAZ!

OUD GASTEL – In de late uurtjes op een verwarmd terras zitten, barbecueën of met de caravan of camper op stap… we kijken er allemaal naar uit. Al helemaal nu gasvulstation D24GAZ aan de Vaccastraat is geopend. Want daar verwissel, koop of vul je je gasfles tegen een verrassend lage prijs. “Het voordeel per fles kan oplopen tot wel € 20”, aldus Richard Oomen, eigenaar van Jora Oliehandel en ontwikkelaar van dit klantvriendelijke concept.

DOOR ELS ROMMERS


“Eigenlijk wilde mijn vader 50 jaar geleden al een gasvulstation”, vertelt Richard, doelend op Jan Oomen die samen met echtgenote Annie Rasenberg halverwege de jaren ’60 Jora Oliehandel oprichtte.

“Maar dat mocht vanwege veiligheidsredenen niet.

Op de Vaccaweg, waar ik twee jaar geleden het D24 tankstation heb geopend, kreeg ik wel de nodige vergunningen.

Met de realisatie van mijn eigen merk en gasvulstation, D24GAZ, breng ik niet alleen een oude gekoesterde wens in vervulling, maar maak ik ook een hoop particulieren en bedrijven blij.”


Dubbel voordeel

“Het scheelt namelijk behoorlijk in je portemonnee. Bij ons betaal je alleen de kilo’s die je afneemt. Onze computergestuurde afvulinstallatie meet nauwkeurig hoeveel propaan er nog in de gasfles zit en hoeveel wij aanvullen. Dit in tegenstelling tot gasflessen van het merk Benegas of Primagaz die we weliswaar nog steeds leveren, maar niet zelf vullen.

Bovendien hoeven wij voor ons eigen merk geen dure tussenschakels zoals het transport te bekostigen. Dat voordeel rekenen wij rechtstreeks door aan de klanten die voor D24GAZ kiezen. Op één gasfles scheelt dat al aanzienlijk, laat staan voor grootgebruikers als de horeca of bedrijven waar gasheftrucks rijden.”


"Stromend water bederft niet…”


Online bestellen

"Op woensdag- en zaterdagochtend kunnen particulieren tussen 09.00 en 12.00 uur terecht bij ons afvulstation.

Zie je op tegen het sjouwen van de soms zware gasflessen? Bestel dan online. Voor € 7,50 extra bezorgen wij binnen 48 uur je gasfles(sen) veilig thuis”, tipt Richard.

"Ook bij Jora in Oud Gastel en Oudenbosch kun je op iedere dag van de week nieuwe gasflessen kopen en omruilen! Service en winkelgemak voor onze klanten staan bij ons nou eenmaal voorop.

We denken in oplossingen en blijven innoveren. Ik heb nog plannen genoeg. Wat dat betreft ben ik precies zoals mijn vader, die altijd zei: "Stromend water bederft niet…”[n]