Trainingen bij Alpha
en NLDoet

OUDENBOSCH - Afgelopen week zijn de trainingen in de turnzaal van Alpha voor de jeugd hervat. "De jeugdleden kwamen massaal opdraven, blij dat er weer echt geturnd mocht worden. De eerste nieuwe leden meldden zich ook weer in de gymzaal aan de Beukenlaan." Aldus voorzitter Wim van Overveld.


"Met de start van de trainingen kunnen ook andere activiteiten weer doorgang gaan vinden" denkt hij. Daarmee bedoelt hij bijvoorbeeld de deelname aan NLDoet. Die jaarlijkse dag van het Oranjefonds vindt plaats op 29 mei aanstaande.


NLDoet werkzaamheden
In de Alphazaal moeten wat schoonmaak- en schilderswerkzaamheden worden verricht. Zo moeten wat lichte beschadigingen worden bijgetipt, wat onkruid worden verwijderd en de berging worden nagelopen. Dat moet door vrijwilligers gebeuren.


Vrijwilligers gezocht buiten de club


Aangezien Alpha vooral een jeugdvereniging is, is er behoefte aan vrijwilligers van buiten de club. Zij kunnen zich voor hulp bij NLDoet melden op 0165-313317, 06-23605166 bij de voorzitter.


Meer informatie
Voor alle informatie over Alpha kan men terecht op alpha-oudenbosch.com. Alle trainingen vinden plaats op de tijd die men gewend is. Hopelijk kunnen door versoepelingen in het coronabeleid binnenkort ook de volwassenen weer hun gymnastieklessen vervolgen.[n]