Hoera! Alles open bij de gymnastiekvereniging

OUDENBOSCH - Maandenlang konden in verband met corona de activiteiten van de gymnastiekvereniging niet doorgaan, maar nadat vorige week de jeugd weer in de zaal mocht gaat na dit weekend alles weer als vanouds van start. Kleedkamers en toiletten mogen ook weer worden gebruikt.


Wel moeten de handen bij binnenkomst worden ontsmet en er mag geen publiek de zaal in (dus ouders mogen nog niet binnen). Bij de volwassenen moet zoveel mogelijk de 1,5 meter in acht worden genomen, maar dat is in de zaal geen bezwaar.


Statiegeldactie
In juli, augustus en september kan men statiegeldbonnetje schenken aan Alpha, door coronamaatregelen zijn een aantal activiteiten niet door gegaan en heeft men daar financieel nadeel van. Een sympathieke actie van COOP, Julianalaan wil ons helpen de financiƫn te ondersteunen. We vragen de bezoekers van de supermarkt hun eventueel statiegeld te schenken aan de vereniging, en komt ten goede aan vooral de jeugdleden.


NLDoet
Door coronamaatregelen was een vroegtijdige organisatie van NLDoet in de zaal heel lastig. Gelukkig waren er toch enkele vrijwilligers die schoonmaak- en verfwerkzaamheden hebben verricht. Heel erg bedankt daarvoor!


Alpha, Nieuwe leden
Gymnastiek- en turnvereniging Alpha meer dan 40 jaar actief in Oudenbosch en i.v.m. corona is er zeker ledenverlies geleden, zodat er ruimte is voor nieuwe leden, zie alpha-oudenbosch.com of 0165-313317.[n]