Prima wedstrijd MIX F-team Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Het MIX F-team ging naar Etten Leur voor hun 2de wedstrijd. Nadat ze vorige week al van HSD hadden gewonnen was nu Etten Leur F6 de tegenstander.

De coaches konden tevreden zijn want de meisjes en jongens speelden weer een goede wedstrijd en wonnen met 22-8.

Volgende week spelen zij weer thuis en dan kunnen de ouders toch nog komen kijken bij de laatste officiƫle wedstrijd van hun kinderen!

M8E1 had het moeilijk tegen Goes E8 2, zij stonden al snel achter, kwamen tot de rust nog terug maar na rust was Goes toch beter en werd uiteindelijk met 10-3 verloren.

J8E1 redde het ook niet al was de nederlaag tegen Teteringen 2 nipt (3-2).

M6E1 speelde tegen een sterk team van Zwart Wit E6 8.

Hoewel onze meisjes hun best deden konden zij niet op tegen het goed samenspelend Zwart Wit. In de 2de helft ging het al beter en scoorden zij toch nog eenmaal.

Zij verloren met 8-1.

Ook nu waren er weer grote uitslagen. JC1 won met 11-1 van Tempo C2, het was aan de keeper van Tempo te danken dat het daarbij bleef.

MA1 en Push A9 speelden wel een spannende wedstrijd die door MA1 met 4-3 werd gewonnen.

MD1 en MD2 speelde als mixteam tegen Push D11 dat nog maar weinig wedstrijden als 11-tal speelde. Het verschil was groot, het werd 9-0 voor ons team.

JD1 speelde tegen Breda D3 en dat was een moeilijke tegenstander.

Toch kon JD1 na 0-3 nog terugkomen tot 2-3 maar daarna liep het niet meer bij ons team en kon Breda uitlopen tot 6-2.

JB1 speelde tegen Breda B4 en won met 3-2, waarbij de scheidsrechters toch een paar groene kaarten nodig hadden.

MB2 had geen moeite met Etten Leur B6, zij hadden een paar goede invalsters en MB2 won met 12-0.

MB1 scoorde er lustig op los uit tegen Push B8 (16-) en dat deed MA2 ook tegen Push A10 (11-0).

MC1 won met 2-0 van Zwart Wit, dat was een matige afspiegeling van het krachtsverschil.