Deelnemers genieten van finale wedstrijden tijdens toernooi.
Deelnemers genieten van finale wedstrijden tijdens toernooi. Foto: WhoZHoeven

Geslaagd Junioren Eendagstoernooi bij TC Pagnevaart

HOEVEN - Afgelopen zaterdag 19 juni was het weer zover, het 14e Junioren Eendagstoernooi! Op het tennispark van TC Pagnevaart werden door 60 kinderen uit de omgeving wedstrijden gespeeld.


Om 10 uur ‘s ochtends werden de eerste wedstrijdjes met veel plezier gespeeld. Het was warm, maar dat maakte onze spelers gelukkig niets uit.

Iedere speler speelde in zijn eigen categorie ongeveer drie wedstrijden. Er werden consumptiebonnen voor bijvoorbeeld een lekkere snack en aardbeien uitgedeeld en in de middag werd er een heerlijke lunch verzorgd door de organisatie. Tussen de wedstrijden door werd er nog naar letters gezocht voor een speurtocht.

De letters vormden een woord en wie het goede woord raadde kreeg een gratis lootje voor de loterij.

De dag werd afgesloten met friet en een lekkere snack terwijl de laatste finalewedstrijden werden gespeeld.

Prijsuitreiking

Na de laatste wedstrijden was het tijd voor de prijsuitreiking met vooraf de loterij. Met prijzen zoals dempers, een bidon, petjes en als hoofdprijs een tennistas was de loterij helemaal geslaagd.

Ook waren er mooie bekers geregeld voor de prijsuitreiking.

Nadat er nog wat laatste foto’s werden geschoten van de spelers met hun beker, was het tijd om naar huis te gaan na een fantastische dag. De organisatie hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien zodat we dit volgend jaar weer over mogen doen!

Komende activiteiten

In de komende periode staan ook weer diverse activiteiten op de planning, zoals het Open Toernooi voor volwassenen van 26 juni t/m 4 juli en het Open Jeugdtoernooi van 30 augustus t/m 4 september (laatste week van de zomervakantie).[n]