voor 1x in de buitenlucht een rit
voor 1x in de buitenlucht een rit Foto: eigen

Afscheid nemen van Rocky valt niet mee

HOEVEN - Na weken sleutelwerk en het verwijderen van voor ons belangrijke onderdelen, wat op een rustig tempo kon gebeuren, was het vorige week zaterdag zover. Enkele teamleden van het Evolution Pulling Team uit Duitsland reden met hun transportmiddel een zonovergoten de Heul op om Rocky op te halen. Onder het genot van een bakkie koffie werden de laatste tips door Barend overgedragen en besproken.


Hierna was het moment om de buurt voor de laatste keer het typische geluid te laten horen. Barend draaide de sleutel om en, starten (wie had anders verwacht). Op de bok werden de teamleden van Evolution Pullingteam bijgepraat over de knopjes, lampjes en meters op het dashboard.
Natuurlijk moest de gashendel even opengetrokken geworden voor de aanwezigen die aan het filmen waren.
Op onze facebookpagina zijn de beelden geplaatst om hier nog even van te genieten.
Hierna mocht een teamlid van Evolution zelf starten en zo was de overdracht van Rocky een feit en kon hij opgeladen worden voor de reis naar Duitsland.


Open en bloot

Gekscherend werd de opmerking gemaakt dat Rocky voor het eerst mocht genieten van de omgeving tijdens een reis. Normaal stond die in de wipkar tijdens de rit, maar nu open en bloot in de buitenlucht.
Na alle spanbanden gecheckt te hebben was het moment dat Rocky de Heul verliet, achterstevoren op de vrachtwagen en kijkende naar de aanwezige teamleden verdween hij aan de horizon.
Rocky (zoals je bij ons heette) het gaat je goed en wij hopen dat het Evolution Pulling Team net zoveel plezier en succes aan je zal hebben als wij van je hadden.


Tijd nemen

En zo is er een open plek in de werkplaats ontstaan, en nu? We nemen onze tijd om een beslissingen te nemen. Na vorig jaar zal dit jaar, zoals het er nu uitziet, ook in het teken staan van Corona en zijn hierdoor al vele evenementen afgelast, dus we hebben even de tijd.
Onze sponsors hebben we ook mondeling of telefonisch ingelicht en uitleg gegeven over hoe/ wat en waarom. Gelukkig staan ze alle achter onze beslissing en uitleg, onze dank hiervoor.
Nogmaals benadrukken wij dat we zeker van zins zijn terug te komen op de baan.
Ook al hebben wij bewezen dat het mogelijk is als je op Valentijnsdag 14 februari 2019 begint met bouwen, er op Dodenherdenking 4 mei 2019 een tractor kan staan, is dit voor nu zeker niet de bedoeling.


Wie heeft de leukste/ grappigste zomerfoto met Rocky thema


Zomer 2021 fotowedstrijd
Onze merchandise man heeft nog een pakketje kunnen vullen met o.a. Rocky items.
Dit pakketje kunt u winnen na het inzenden van de leukste/grappigste zomerfoto met Rocky thema.
31 augustus zal de bekendmaking van de winnaar zijn en vooraf kunt u meegenieten van de foto's die geplaatst zullen worden in een speciaal fotomapje op onze facebookpagina.
Foto's kunt u per facebook Messenger sturen en dan zullen wij deze plaatsen.[n]