Slotdag van het seizoen bij Alpha

OUDENBOSCH - Zaterdag 17 juli is de laatste dag van het seizoen van Alpha. Die dag organiseert de club een spelochtend voor de jeugdleden en de algemene ledenvergadering voor de senioren.


Het programma van de spelochtend, die om half tien begint en tot ca 12 uur duurt, bestaat uit een aantal spellen die de trainers hebben verzonnen.


Het 42e seizoen
zit er bijna op


Om ca 13.30 uur start de algemene ledenvergadering, die normaliter in januari wordt gehouden. Door de corona-maatregelen kan dat echter pas nu. De onderwerpen zijn de gebruikelijke: vaststelling financien, verkiezing bestuursleden en dat soort zaken. Leden vanaf 16 jaar kunnen de bijeenkomst bijwonen. Daarna zit het 42ste seizoen er op. Het was door de corona-perikelen een uiterst raar seizoen en te hopen valt, dat dit zo niet meer voor komt.


Statiegeld

Er loopt inmiddels sinds kort een statiegeldactie bij Coop. Klanten kunen hun statiegeld schenken aan Alpha. Dat geld is erg welkom, want door corona konden enkele evenementen als wedstrijden en turnmarathon niet doorgaan. Coop heeft aangegeven het geschonken bedrag te verdubblen.


Alpha

Al 42 jaar actief in Oudenbosch. Alpha is lid van de KNGU en verzorgt trainingen op gebied van springen, turnen, kleutergym, damesconditietraining. Voor alle informatie: alpha-oudenbosch.com.[n]