Open Toernooi 2020.
Open Toernooi 2020. Foto: Guido van Dooren

Het 18e Oudenbossche Open van OTC’34 gaat 30 augustus weer van start

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - De Oudenbossche Tennis Club (OTC) is bijzonder verheugd aan te kondigen dat haar Oudenbossche Open 2021 doorgang kan vinden. Het is alweer de 18e keer dat dit bekende en succesvolle toernooi gehouden gaat worden, en wel op 30 augustus tot met 5 september op ons prachtig park aan de Baarlebossche in Oudenbosch.

De inschrijving voor de deelnemers is inmiddels opengesteld via toernooiplanner.nl, de inschrijvingstermijn sluit op vrijdag 20 augustus.
 

“Tennispassie en prestaties in een sportieve atmosfeer zijn heel belangrijk, maar daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de sfeer op ons park en natuurlijk wordt er aan de inwendige mens. We hopen dit jaar het recordaantal deelnemers en bezoekers van vorig jaar te overtreffen” aldus Ton Dorresteijn medeorganisator en toernooileider.

Programma
Dagelijks zullen er op het compleet gerenoveerde park en paviljoen wedstrijden worden afgewerkt met single partijen in een afvalsysteem voor Dames en Heren in de categorieën 3 tot en met 9. Ook de dubbel partijen HD, DD en GD, worden gespeeld in de categorieën 3 tot en met 9 en daar wordt gestart in een poulesysteem. Alle categorieën zijn voor de leeftijd 17+ en de dubbel partijen in nivo 6 en 7 zijn ook in 35+.
In de weekenden wordt er vanaf 9.00 uur tot 19.00 uur gespeeld en op de midweekse dagen wordt om half zes gestart en gaan de laatste partijen om half tien de baan op.
De finalisten worden op zondag 5 september gehuldigd.

Publiek welkom
Na gedane arbeid is het goed vertoeven in het paviljoen of op het terras voor een heerlijke nazit. Uiteraard is ook het publiek van harte welkom op ons prachtig park aan de Baarlebossche in Oudenbosch.

Preventieve maatregelen
In overeenstemming met de algemene Covid-19 richtlijnen, de aanbevelingen van de KNLTB en de horeca protocollen zijn er preventieve maatregelen van kracht waar u in het dagelijks leven ook al bekend mee bent. Alles is zo ingericht dat we geen limiet hoeven te stellen aan het aantal teams en verwachtte bezoekers van dit prachtige toernooi.