logo voor jubileum
logo voor jubileum Foto:

Korfbalvereniging Springfield bestaat 50 jaar

OUDENBOSCH - Korfbalvereniging Springfield uit Hoeven viert op 25 september a.s. het 50-jarig jubileum van de vereniging. De jubileumcommissie werkt hard aan een mooi programma voor deze dag. Natuurlijk zou het erg leuk zijn als 'oud-leden' een bezoekje brengen of meedoen aan een onderdeel. Alle mogelijkheden en informatie hieromtrent vind u op onze website: www.kvspringfield.nl/jubileum  


Korfbalvereniging Springfield is in 50 jaar tijd uitgegroeid naar een mooie familievereniging met erg veel jeugd (zo’n 90 jeugdleden). Natuurlijk is sport (bewegen) erg belangrijk voor de huidige jeugd, echter ook de recreatieve sfeer is voor Springfield van groot belang. De kinderen hebben een goed gevoel bij deze club en de jeugdcommissie organiseert ieder jaar erg veel leuke activiteiten voor hen.

Voor de jubileumdag heeft de jubileumcommissie diverse onderdelen bedacht. Graag willen wij dit nog een verrassing laten. Voor de activiteiten waarvoor men zich moet inschrijven/aanmelden zullen de leden de nodige informatie krijgen. Mochten 'oud-leden' dit lezen en nog vrienden kennen die ook lid zijn geweest dan is het motto: “vertel het door!" Hoe leuk zou het zijn als velen van jullie die dag weer eens even elkaar spreken over jullie Springfield-tijd.

De jubileumcommissie hoopt dat op 25 september er weinig (of geen) beperkingen meer zijn omtrent Corona, zodat het volledige programma kan worden afgewerkt. Mocht dit echter anders zijn dan zal men dit tijdig communiceren.


Informatie

Heeft u vragen of wilt u reageren stuur een mail naar: jubileum@kvspringfield.nl