Locatie: Kunst op Nr. 8.
Locatie: Kunst op Nr. 8. Foto: Wim Hansum

Kunst op nr.8 in Kunstroute Halderberge

Sport en vereniging

HOEVEN - Een dag na de opening 10 september van de de Halderbergse Cultuurmaand, bent u weer van harte welkom bij de Moleneindsestraat 8, in Hoeven  op  zaterdag 11 en zondag 12 september, tussen 10.00 en 17.00 uur

Dit jaar doen wij weer met verschillende kunstenaars mee, aan de Kunst-& Atelierroute Halderberge met locatie nr. 9. U herkent ons aan de vlag.

Wie zijn er aanwezig en wat is er te zien.

Wim Hansum: zal graag,  zoals hij al eerder heeft gedaan, gratis een portretfoto van u maken, die uzelf thuis kunt afdrukken. Ook zal hij u een en ander hierover kunnen uitleggen.

Anneke Hansum: zal deze keer een meer educatieve vorm van diverse disciplines laten zien. Diverse materialen zullen worden getoond. Van werken met plastic,krijt, houtskool. Van inkten en acryl- naar olieverf.  Werken zowel op karton, papier als op doek. Zij kan u uitleggen hoe met de diverse materialen wordt gewerkt.

Truus Rozinga: keramiste uit Zevenbergen, exposeert het liefst  haar beelden en objecten van keramiek buiten in tuinen. Haar werk is gestileerd. Zij houdt van mooie en eenvoudige vormgeving. Een mooi lijnenspel wat vooral buiten in een ruime omgeving/tuin wordt versterkt. In de tuin aan de Moleneindsestraat 8, zal haar werk zeker tot haar recht komen.

Jarno van Wanrooij: hij gebruikt materialen waarvoor ze niet bedoeld zijn. Zijn hoofd leegmaken in de schuur en zijn handen het werk laten doen. Speuren naar verzamelde materialen om deze om te zetten in een kunstobject. Nooit hetzelfde. Geen vast ontwerp, maar altijd vanuit een passie om iets persoonlijks te creƫren. Zo ontstaan al zijn creaties van hout en metaal.

Nieuwsgierig geworden naar al deze verschillende technieken. Wij zien u graag komen. Voor meer informatie zie www.kena-route-halderberg.nl