Afbeelding
Foto: Peter Braakmann

Avondvierdaagse voor kinderen in Bosschenhoofd

Algemeen

BOSSCHENHOOFD - Op dinsdag 14 september t/m vrijdag 17 september organiseert Stichting Kinderfeesten Bosschenhoofd (SKB) een avondvierdaagse voor alle kinderen in Bosschenhoofd. Vier avonden kunnen de deelnemers een leuke tocht lopen van ongeveer 5 kilometer in en om het dorp. Onderweg zorgt het SKB voor een lekkere versnapering. Kinderen die alle dagen meelopen, ontvangen bovendien een mooie medaille voor hun prestatie.

Het is niet nodig om vooraf in te schrijven voor de avondvierdaagse. Inschrijven kan op de iedere dag van de vierdaagse vanaf 18.15u op het vertrekpunt. Dit jaar is het vertrekpunt op het Midzomerplein. Deelnemende wandelaars kunnen dagelijks om 18.30u vertrekken.

Huisregels om het evenement verantwoord en veilig door te laten gaan

De kosten voor deelname zijn: kinderen t/m 1 jaar: gratis; kinderen van 2 t/m 11 jaar: 4 euro (4 dagen); kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: 6 euro (4 dagen); dagkaart: 2,50 euro.

Er zijn enkele huisregels omtrent corona om het evenement verantwoord en veilig door te laten gaan. Zo zullen er dit jaar twee inschrijftafels zijn om de doorstroom te verbeteren. Ook zullen bij het vertrekpunt en de posten onderweg aanvullende markeringen zijn. Ondanks deze maatregelen en het ontbreken van een extra feestelijke afsluiter voor de kinderen, is het SKB blij om weer een avondvierdaagse te mogen organiseren![n]