Jules Voogt in actie
Jules Voogt in actie Foto: Mariëlla Aarsman

Victoria’03 haalt de dubbele cijfers tegen De Schutters

Algemeen

OUDENBOSCH - Eindelijk stond er weer een wedstrijd voor het “echie” op het programma voor het eerste van Victoria’03. Althans een echte wedstrijd is het nooit geweest. Het verschil tussen de derde en vijfde klasser was al snel duidelijk en leverde twee spelers een hattrick op!

Victoria’03 wist de hoop van de ploeg uit Stampersgat al snel aan diggelen te schieten. In de derde minuut maakte Jovanni van Nijnatten de 1-0 en tien minuten later de 2-0. Halverwege de eerste helft werd deze stand verdubbeld, dankzij goals van Pieter van Etten en Sharushan Ponnudurai.

Na rust bleef het eenrichtingsverkeer en vlogen de goals (de een nog mooier dan de ander) je om de oren. Pieter van Etten opende de score na rust en zette de 5-0 op het bord. Sharushan Ponnudurai maakte in de 68e minuut zijn tweede goal van de wedstrijd. Een kwartier voor tijd werd het prijsschieten voor Victoria’03: met drie goals in drie minuten was het lastig bijhouden voor uw verslaggever! Twee goals van Jari Voeten en eentje van Jovanni van Nijnatten, wat de spits die overgekomen is van Sprundel een hattrick op leverde en Victoria’03 een comfortabele 9-0 voorsprong. Het slotstuk van de wedstrijd kwam van Pieter van Etten. Hij maakte zijn 3e doelpunt van de middag, waardoor ook hij met een hattrick op zak de derde helft op kon zoeken.

Een goed begin is het halve werk! Kijken of Victoria’03 dat volgende week een vervolg kan geven in Standdaarbuiten. Dan wordt er om 14:30 afgetrapt tegen SVC 1.

Spanning bij Halderbergse derby van Victoria’03 2

Victoria’03 2 stond voor een grotere uitdaging in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen: SC Gastel 2, dat een klasse hoger dan Victoria’03 2 voetbalt, was de tegenstander. De ploeg van trainer Corné Aarsman kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar wist deze om te buigen naar een voorsprong! Goals van Davey Groeneveld en Jordy van Dam (af en toe ook op de tennisvelden te bewonderen) zorgden voor een 1-2 voorspong. Een voorspong die heel lang werd vast gehouden. Tot de allerlaatste minuut, waarin scheidsrechter Nieuwland een knullige handsbal van Sten Aarman met een penalty bestrafte. Keeper Dani Ponsen, die tijdens de wedstrijd zijn ploeg een aantal keer in de wedstrijd hield, was kansloos op de bal van 11 meter: 2-2. Een knappe prestatie!

Weinig reden tot juichen bij de lagere senioren

Voor de overige seniorenteams van Victoria’03 had de zomerstop misschien een weekend langer kunnen duren: 4 wedstrijden leverden 0 punt op… Het 4e verloor met 2-1 van Sprundel 4. Het vijfde moest zijn meerderen erkennen in DEVO 3: 1-5 voor de ploeg uit Bosschenhoofd. Victoria’03 6 kreeg 6 goals tegen: 6-0 tegen Oranje-blauw’14 3. Het 7e wist te scoren, maar de score niet beperkt te houden: 10-1 tegen Roosendaal 8.

Dan zullen ook de jeugdelftallen van Victoria’03 beginnen aan de beker. Nieuw daar bij is dat er direct knock-out wedstrijden worden gespeeld, waardoor er genoeg mooie alles-of-niets-wedstrijden in het vooruitschiet staan!