1e wedstrijd in nieuwe locatie.
1e wedstrijd in nieuwe locatie. Foto: Martien van Zundert

Bridgeclub ‘Ups & Downs’ start in nieuwe locatie

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Na 35 jaar stopt de oergezellige samenwerking tussen Hotel De Kroon en BC ‘Ups & Downs’. Gedurende deze jaren heeft de BC dankbaar gebruik gemaakt van de feestzaal achter het hotel.

Nu is het zover dat de huidige uitbater Kees De Bruin met pensioen gaat en het hotel te koop heeft gezet. Dit betekent dat de beschikbaarheid van deze ruimte niet meer gegarandeerd kon worden voor het nieuwe seizoen.

Zoektocht

De BC moest derhalve op zoek naar een nieuwe geschikte locatie. Dat deze zoektocht tot vele teleurstellingen heeft geleid zal duidelijk zijn.

Vele ruimtes waren niet groot genoeg, niet beschikbaar op dinsdagavond, geen toestemming i.v.m. horecaverplichtingen, te ver van Oudenbosch, etc. etc.

Gouden tip

Ook speelde het tijdsaspect een rol. De eerste fysieke wedstrijd was al op 7 september gepland, derhalve een doorlooptijd van nog geen maand.

Gelukkig kwam ons lid Adri Dam met de gouden tip. Het clubgebouw van AVO’83 zou een optie kunnen zijn. Dat bleek ook te kloppen. Al snel werden de beide besturen het eens. En zo gebeurde het dat dinsdagavond jl. de BC bijna voltallig met de eerste zitting van het nieuwe seizoen in de nieuwe locatie kon starten.

Daarbij komt tevens dat dit de eerste wedstrijd is dat weer fysiek met elkaar kon worden gebridged na een Coronaperiode van ruim een jaar. Al met al dus dubbel feest.