Afbeelding

Streep door jubileumdag van Springfield

Algemeen

HOEVEN - Helaas heeft de jubileumcommissie van korfbalvereniging Springfield uit Hoeven moeten besluiten dat de feestdag niet door kan gaan zoals die gepland was.

” Dit is jammer maar als feestcommissie willen we dit van de positieve kant bekijken. Deze beslissing betekent dat we niet 1 maar 2 keer zullen feesten voor ons 50 jarig bestaan”, laat men weten. 

Officiële gedeelte

Het programma voor 25 september wordt aangepast waarbij alleen de dagactiviteit plaatsvindt voor de leden. Het “officiële” gedeelte (receptie) en het avondprogramma (walking dinner en het feest) wordt verplaatst naar een nieuwe datum waarop we geen rekening meer hoeven te houden met alle beperkingen, hierover zal de jubileumcommissie in een later stadium iedereen op de hoogte brengen. Oud leden zijn natuurlijk op de nieuwe datum wederom van harte welkom.

Aangepast programma

Het aangepaste dagprogramma voor 25 september a.s. ziet er als volgt uit: vanaf 12:30 uur worden alle leden verwacht om mee te doen met The battle of Springfield, een te gek spellen circuit voor jong en oud! Rond 17:00 uur zullen we de dag afsluiten met een frietje en gaan we aftellen naar de nieuwe datum voor de overige aangelegenheden, gecombineerd met een leuke dagactiviteit. Jammer dat we niet in volle omvang deze dag kunnen organiseren maar uitstel is zeker geen afstel. De jubileumcommissie houd u op de hoogte! Heeft u vragen of wilt u reageren stuur een mail naar:
jubileum@kvspringfield.nl