Trainingen bij ALPHA weer gestart

OUDENBOSCH - De trainingen bij gymnastiekvereniging Alpha zijn weer gestart. De trainingstijden zijn met uitzondering van dinsdag hetzelfde gebleven.


Op dinsdagen zijn de trainingen van 17.00-19.00 uur. De trainers zijn ook dezelfde als vorig seizoen. Selectie, springgroep, turnen meisjes en jongens, damesconditietraining en ouder- kleutergym zijn allemaal nog actief onder dezelfde leiding van voorheen.


Acties

Het seizoen is nog maar net gestart en er lopen al enkele acties. Zo kan men zijn statiegeld bij de Coop nog steeds schenken aan Alpha, over enkele weken start de Grote Club Actie en begin oktober kunnen leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op Alpha in het kader van Club Support. Die acties zijn nodig, omdat door corona afgelopen seizoen de turnmarathon en de clubkampioenschappen niet konden doorgaan, activiteiten die normaiter goed zijn voor de clubkas. Daarnaast heeft de hele coronatoestand ook wel wat leden gekost.


Toezichthouder/ster

Om te helpen wat toezicht te houden in de zaal en tegelijk wat licht schoonmaakwerk te verrichten zoekt Alpha nog steeds een man/vrouw voor donderdag (en eventueel een uurtje op dinsdagen). Dan gebruikt een basisschool de zaal en is wat extra toezicht welkom. Vandaar dat we in de afgelopen jaren steeds toezichthouders hebben gehad.Het is vrijwilligerswerk en wordt als zodanig beloond. Naast Alpha maken o.a. ook de KBO en KVO gebruik van de gymzaal. Daar is toezicht niet bij nodig.

Informatie: www.alpha-oudenbosch.com, tel. 0165313317.[n]